I forbindelse med premieren på Prime Video’s nye storserie, ’Ringenes Herre: Magtringene’, er to af Københavns største shoppingcentre udsmykket med flotte kreative løsninger i shopping-flowet, digitalt og på DOOH impact skærme.

 

Frederiksberg Centret

Fisketorvet Copenhagen Mall

I denne Integrated D/OOH-eksekvering har Prime Video udnyttet medieplatformen til det fulde i et fantastisk sammenspil mellem en landsdækkende DOOH-kampagne og kreative OOH-formater.Magtringene eksponeres på 544 digitale skærme i 39 shoppingcentre og på 24 Impact skærme, Kombineret med takeover I Frederiksberg Centret og på Fisketorvet.

Prime Video’s Magtringene havde overtaget Fisketorvet i uge 35 med kreativ foliering på rulletrapper kombineret med kreativ branding-udstilling foran Impact skærm, der viste et udpluk af seriens eventyrlige univers. I denne uge har Prime Video bragt Magtringenes univers ind i Frederiksberg Centret med kreative løsninger på rulletrapper, elevatortårne, gangbroer mv. De besøgende i Frederiksberg Centret kan også opleve Prime Video’s ’Walk-trough’ tunnel som en del af take-overen, og få følelsen af at være del af universet.