DeepScreen™

Oceans DeepScreen teknologi gør det muligt at skabe ekstraordinære kampagner. Ved anvendelse af en ældgammel designteknik, kaldet ’anamorfose’ eller ’forced perspective’, skabes en illusion af 3D-effekt på digitale skærme, når de ses fra en bestemt synsvinkel.

Om Ocean DeepScreen

Det er komplekst at forvrænge digitalt indhold for at skabe en korrekt DeepScreenTM illusion. Ocean udvikler selv indhold til DeepScreenTM, hvor der kan skabes ekstraordinært og kreativt digitalt content. F.eks. at få det til at ligne at objekter flyver ud af skærmen, udvide eksisterende arkitektur eller skabe portaler til andre verdener. Med DeepScreen er der utallige muligheder for, at skabe enestående kampagner.

Ved at booke DeepScreenTM og anvende den innovative løsning, kan du som annoncør skabe utrolige oplevelser på nogle af Nordens bedste og mest unikke DOOH-overflader. I Danmark kan annoncører anvende DeepScreenTM teknologien på vores digitale Impact skærm i Lyngby Storcenter – Den første skærm i hele Danmark der kan tilbyde den nye innovation.

 

DeepScreen WOW-faktor

Oceans DeepScreen gør kampagner endnu mere fremtrædende og skaber større opmærksomhed hos modtagerne. Den spektakulære digitale kampagneløsning, giver stærkere følelsesmæssige indvirkninger og sætter sig i hukommelsen – En WOW-effekt man aldrig glemmer.

Med DeepScreenTM kan annoncører øge effektiviteten af deres medieplan og øge bevidstheden om DOOH, som rækker langt udover OOH og ind i et bredere medieunivers.

Kontakt Ocean for at høre mere om DeepScreenTM.


© 2023 - Ocean Denmark