Lukas Graham skyder det nye år i gang med ’4 (The Pink Album)’ som endelig er på gaden!

I forbindelse med udgivelsen af det længeventede album (der udkom d. 20 januar), hænger det ikoniske album-layout – nu i pink – på Oceans City Spectacular på Nørreport Station. Med de iøjnefaldende pinke nuancer, vækker det flotte banner opmærksomhed om albummet på en central lokation i indre København.

 

Om Lukas Graham’s ’4 (The Pink Album):
På ’4 (The Pink Album)’ vender den danske verdensstjerne hjem – i mere end én forstand. De 11 sange er skrevet i kølvandet på det største internationale eventyr i dansk musikhistorie i nyere tid. Refleksioner, der mest af alt afspejler en dyb personlig udvikling, om at finde balancen mellem succes og hvad der i virkeligheden betyder noget i livet: om lykken, venskaber, kærlighed og familie.

Glæden og kunsten, at skrive sange, har været til stede hver eneste morgen, Lukas er cyklet afsted mod det selvsamme studie, hvor rejsen i sin tid også begyndte. De musikalske rødder og overskuddet, skinner igennem på den nye samling sange, der med garanti både vil bringe smilet frem, få dig til at fælde en tåre, feste og danse, lytte og leve.

Kampagnen er skabt i samarbejde med United Stage Danmark.