Ocean lancerer ny full motion storskærm i Aarhus’ populære storcenter Bruuns Galleri

Ocean Outdoor udvider sin Impact portefølje med lanceringen af ”The Gallery”. En stor-format digital skærm i Bruuns Galleri i Aarhus, Danmarks mest velbesøgte center med over 10 mio. besøgende årligt.

The Gallery er 25,5 kvadratmeter stor og kan anvendes til full motion content samt give ekstraordinære oplevelser med 3D animerede DeepScreenTM kampagner.

 

Skærmen er placeret ved indgangen fra M. P. Bruuns Gade, en af Aarhus hovedgader og bydelens hovedfærdselsårer med meget trafik og et rigt butiksliv. Bruuns Galleri ejes af Steen&Strøm og har på nuværende tidspunkt en kapacitet på 100 butikker og 14 spisesteder.

Shopping centret ligger med tilknytning til Aarhus hovedbanegård, der dagligt har en gennemstrøm på mere end 20.000 rejsende fra både ind- og udland. Det er en af Danmarks mest trafikerede stationer.

The Gallery kan bookes fra d. 6 juni. Den giver en ny mulighed for brands, der ønsker at målrette sig mod et bredt og eksklusivt publikum i et af Danmarks mest etablerede, travle detail- og bymiljøer. Skærmen giver adgang til at ramme et stort antal pendlere og shoppende i et miljø med lang eksponeringstid.